Våra kurser

Workshop om relationer

Är du nyfiken på hur relationer fungerar, faller du för fel person, eller är du olycklig i din nuvarande relation och vill hitta sätt att förbättra den på? Detta är alla bra anledningar till att öppna upp för nya insikter och färdigheter.

I denna workshop kommer du att lära dig mer om vad som händer i våra nära relationer. Vi gör tillsammans en spännande vandring genom beteendevetenskap, hjärnforskning och relationspsykologi.

Vi kommer att integrera kunskap om hur vår hjärna är programmerad för kontakt och för överlevnad och försvar, hur vår anknytning dvs familjemönster påverkar oss i nära relationer som vuxen, få insikt i egna anknytningsmönster genom lekfulla metaforer, förälskelse och långvarig relation samt hur dessa skiljer sig åt. Allt lugna och reglera för kontakt och kommunikation.

Du kommer att få reflektera på egen hand eller tillsammans med den du sitter bredvid, genomföra praktiska övningar och få hopp i att genomföra beteendeförändringar. 

Kurstillfällen publiceras löpande och kan bokas när de finns listade på den här sidan.

Åsa Jonsson – Legitimerad psykoterapeut
Kurserna leds av Åsa Jonsson – Fil.kand. psykologi, leg psykoterapeut KBT, certifierad schematerapeut, certifierad i neurofeedback och handledare – och lärarutbildad i KBT.

Kommande kurser

  • Quick View

    01-02-2022

    Workshop om relationer 1500 kr
  • Quick View

    22-05-2022

    Workshop om relationer 1500 kr