fbpx

Barndomstrauma i Stockholm

Det krävs ett enormt mod att konfrontera barndomstrauma. Processen mot att läka kan kännas skrämmande. Tillsammans kommer vi att möta det som skrämmer och gå in i en ny värld av frihet.

Barndomstrauma
1200 kr

Barndomstrauma kan innefatta allt ifrån att ha mött våld och försummelse till att uppleva känslor av att inte höra till, att vara oönskad eller att upprepade gånger bli missförstådd. En ständig aktivering av traumatisk stress kan ge stora konsekvenser på vår hälsa över tid. Studier har visat att det finns ett samband mellan olösta barndomstrauman och sannolikhet att utveckla beroende, ångest, depression och fysiska sjukdomar.

Recensioner

Möt din personliga psykoterapeut

Möt Åsa Jonsson, legitimerad psykoterapeut med specialistutbildning i trauma. Jag integrerar oftast flera metoder såsom EMDR, Internal Family System (IFS), Polyvagal terapi, somatisk terapi och att arbeta med inre delar av mig själv som i metafor brukar benämnas som inre barnet.

Jag erbjuder tid, dagtid, kvällar och helger. Varmt välkommen att boka kostnadsfri konsultation eller en tid för att påbörja en terapi.

Mottagning i centrala Stockholm

Mottagningen är belägen på Grevgatan 59 i centrala Stockholm, på Östermalm. 

Viktigt att tänka på inför ditt besök: Om du blir sjuk eller behöver ändra eller avboka din tid, vänligen meddela mig så snart som möjligt. Avbokningar som sker mindre än 24 timmar innan din inbokade tid, eller uteblivna besök, kommer att debiteras.

Vill du boka tid för barndomstrauma?

Vanliga frågor om barndomstrauma

Nedan har vi listat vanliga frågor och svar om barndomstrauma i Stockholm. Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Barndomstrauma kan innebära en mängd olika erfarenheter, inklusive att utsättas för våld, försummelse, känslor av att inte höra till, vara oönskad eller att ständigt missförstås.

Ständig aktivering av traumatisk stress kan ha stora konsekvenser för vår hälsa över tid. Olösta barndomstrauman kan öka sannolikheten för att utveckla beroende, ångest, depression och fysiska sjukdomar.

Jag är en legitimerad psykoterapeut med specialistutbildning i trauma. Jag använder ofta en blandning av olika metoder, inklusive EMDR, Internal Family System (IFS), Polyvagal terapi, somatisk terapi och arbete med inre barnet.

Jag erbjuder tid för terapisessioner på dagtid, kvällar och helger.

Du är varmt välkommen att boka en kostnadsfri konsultation eller en tid för att påbörja en terapi.

Att konfrontera barndomstrauma kräver mod och kan kännas skrämmande. Tillsammans kommer vi att möta det som skrämmer och gå in i en ny värld av frihet.

Mottagningen är belägen på Grevgatan 59 i centrala Stockholm, på Östermalm. 

Ja, vi erbjuder en kostnadsfri konsultation via telefon. Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan, så återkommer vi till dig inom kort för att boka in en tid som passar dig. Vi ser fram emot att träffa er och vara en del av er spännande resa tillsammans!

Vill du veta mer eller boka en tid?

Har du frågor om våra behandlingar eller vill du boka en tid för terapi? Fyll i formuläret eller ring oss på 070-206 66 35. Vi erbjuder kostnadsfri telefonkonsultation där vi går igenom dina behov och ser hur vi kan hjälpa dig.