Individuell psykoterapi i Stockholm

Söker du individuell psykoterapi i Stockholm? Här integreras olika terapiformer såsom anknytningsbaserad EMDR, kognitiv beteendeterapi, schematerapi, compassionfokuserad terapi, mentaliseradbaserad terapi.

Individuell psykoterapi
från 1100 kr

Individuell psykoterapi kan vara till hjälp om du upplever ångest, depression, sömnsvårigheter, problem i relationer eller karriär, har erfarenhet av trauma i barndomen eller som vuxen, eller om du helt enkelt vill förstå dig själv bättre eller göra en förändring i ditt liv. Terapiformer som anknytningsbaserad EMDR, kognitiv beteendeterapi, schematerapi, compassionfokuserad terapi och mentaliseringsbaserad terapi integreras för att skapa en skräddarsydd behandling för dina behov.

Vill du boka tid för individuell psykoterapi?

Vanliga frågor kopplat till individuell psykoterapi

Nedan har vi listat vanliga frågor och svar om individuell psykoterapi i Stockholm. Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Individuell psykoterapi är en behandlingsform där du träffar en psykoterapeut en-till-en för att arbeta med personliga frågor och utmaningar.

Individuell psykoterapi kan användas för att behandla en mängd olika problem, inklusive ångest, depression, sömnsvårigheter, relations- och karriärproblem, trauma och mycket mer.

Det finns många olika terapiformer som kan användas i individuell psykoterapi, inklusive kognitiv beteendeterapi, schematerapi, anknytningsbaserad EMDR, compassionfokuserad terapi och mentaliserad baserad terapi.

Mottagningen är belägen på Nybrogatan 34 i centrala Stockholm, på Östermalm. För att komma till väntrummet på andra våningen, välj receptionen våning två i porttelefonen för att bli insläppt.

Ja, vi erbjuder en kostnadsfri konsultation via telefon. Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan, så återkommer vi till dig inom kort för att boka in en tid som passar dig. Vi ser fram emot att träffa er och vara en del av er spännande resa tillsammans!

Vill du veta mer eller boka en tid?

Har du frågor om våra behandlingar eller vill du boka en tid för terapi? Fyll i formuläret eller ring oss på 070-206 66 35. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina behov och ser hur vi kan hjälpa dig.