fbpx

Om oss

Åsa Jonsson är en legitimerad psykoterapeut med certifieringar som schematerapeut och EMDR-terapeut. Hon har en Fil.kand.-examen i psykologi och är också klinisk handledare i psykoterapi.

Åsa Jonsson

Jag som arbetar på mottagningen heter Åsa Jonsson och är legitimerad psykoterapeut, certifierad schematerapeut, EMDR-terapeut och handledare i klinisk psykoterapi. Jag har en grundutbildning i psykologi från Mittuniversitetet och Nya Zeeland.

Jag har över 20 års klinisk yrkeserfarenhet inom psykiatri, primärvård, beroendevård, försäkringsmedicin, företagshälsovård och socialtjänst. Utöver det har jag arbetat  som handledare och lärare i psykoterapi. Jag har handlett personalgrupper inom en rad olika verksamhet såsom psykiatri, beroendevård, primärvård, socialtjänst och kriminalvård. I min roll som utbildningshandledare har jag haft studenter både från Umeå universitet och privata institut. Jag föreläser och utbildar också på olika företag och verksamheter.

Min målsättning är att erbjuda hög standard av forskningsbaserad terapi och att göra det komplexa tillgängligt och spännande. Jag kännetecknas av andra som en varm och närvarande person med hög förmåga att anpassa mig till varje individ och skapa positiv förändring. Jag är särskilt intresserad av hur psykologi och relationer kan skapa hälsa och resilience hos människor. För mig är det viktigt med en positiv, varm och autentisk kontakt med mina klienter, och jag tror på hjärnans underbara förmåga till neuroplatsticitet genom psykoterapi.

Jag är en nyfiken person som alltid vill lära mig nya saker och upptäcka nya platser, men det som fascinerar mig mest är människor. Jag strävar ständigt efter närvaro både i min ensamhet och tillsammans med andra.

Vill du veta mer eller boka en tid?

Har du frågor om våra behandlingar eller vill du boka en tid för terapi? Fyll i formuläret eller ring oss på 070-206 66 35. Vi erbjuder kostnadsfri telefon konsultation där vi går igenom dina behov och ser hur vi kan hjälpa dig.