fbpx

Workshop: Mind och hjärta för par eller individ

I denna workshop utforskar vi tillsammans med dig och din partner, eller som individ.

Om kursen

Min information kommer snart.

parterapi i stockholm
parterapi östermalm

Du få lära dig om:

Mer information kommer snart.

Kursen riktar sig till:

Mer information kommer snart.

parterapi stockholm

Recensioner

Maria

⭐⭐⭐⭐⭐
"Jag kan varmt rekommendera Åsa på Kabinett! Mjuk, inkännande, kunnig terapeut som på ett fint sätt ställer de rätta frågorna, vägleder till att få ett sammanhang i problematiken och ger utvecklande hemuppgifter."

Monica

⭐⭐⭐⭐⭐
"Åsa är inte BARA en psykoterapeut. Hon är fantastiskt duktig och närvarande. Hon har hjälpt mig flera gånger och INGEN annan terapeut, psykolog eller kurator som jag träffat kommer i närheten av Åsas kompetens. Jag har bl.a fått EMDR hos Åsa och jag säger bara WOW."

Anna

⭐⭐⭐⭐⭐
"Åsa hjälpte mej på fötterna efter en svår separation och bearbeta trauman som hänt i relationen. Har nu fått tillbaka mej själv som person, efter alla år och verktygen för att gå vidare och inse att det inte va mitt fel. Rekommenderar verkligen Åsa! Tack för hjälpen."

Sofie

⭐⭐⭐⭐⭐
"Mina upplevelser av Kabinett är bara bra! Fint bemötande, flexibla tider där jag som klient får välja, bra metoder som gett mig verktyg att kunna hantera och arbeta med mina motgångar/trauman. Jag vill aldrig sluta utvecklas som människa och Åsa hjälper mig bli en starkare person och en bättre, lugnare mamma till min son."

Tobbe

⭐⭐⭐⭐⭐
"Jag har gått till Åsa på kabinette i perioder, både på egen hand och i parterapi. Jag har verkligen uppskattat Åsa som terapeut och upplevt henne som väldigt professionell i sitt arbetssätt. För mig har hon också varit en trygg och tydlig person med både hög empati och mycket kunskap."

Giselle

⭐⭐⭐⭐⭐
"Åsa har en närvaro och otrolig kompetens som skapar trygghet och förtroende. Genom olika verktyg har hon hjälpt mig få insikter och bidragit till en stor utveckling hos mig delvis genom att hantera trauman. Jag rekommenderar varmt en kontakt med Åsa."

Utbildare och legitimerad psykoterapeut

Möt Åsa Jonsson, legitimerad psykoterapeut med över 20 års erfarenhet inom psykiatri, primärvård, beroendevård, företagshälsovård och socialtjänst. Som handledare och lärare i psykoterapi har hon handlett studenter och personalgrupper inom olika områden. Hos Åsa kan du förvänta dig hög standard av forskningsbaserad terapi och en varm och autentisk kontakt för att skapa positiv förändring. Boka en kostnadsfri telefonkonsultation för att diskutera dina behov.

Workshop i Stockholm, Östermalm

Workshopen äger rum på Grevgatan 59 i centrala Stockholm, på Östermalm. 

Viktigt att tänka på inför ditt besök: Om du blir sjuk eller behöver ändra eller avboka din tid, vänligen meddela mig så snart som möjligt. Avbokningar som sker mindre än 24 timmar innan din inbokade tid, eller uteblivna besök, kommer att debiteras

Anmäl ditt intresse för Workshop: Par och individ

Vanliga frågor och svar

Nedan har vi listat vanliga frågor och svar om workshopen för par och individ. Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Du hittar oss på Grevgatan 59 i centrala Stockholm, på Östermalm.

Vill du veta mer eller boka en tid?

Har du frågor om våra workshops eller vill du boka en tid för terapi? Fyll i formuläret eller ring oss på 070-206 66 35. Vi erbjuder kostnadsfri telefon konsultation där vi går igenom dina behov och ser hur vi kan hjälpa dig.