fbpx

Workshop: Varför kan jag inte släppa taget om dig?

I denna workshop utforskar vi hur du kan läka från relationstrauma, lära dig lita på dig själv och stå upp för dina gränser.

Om kursen

Många av oss upptäcker att vi går från en relation till en annan som inte känns bra samtidigt som vi funderar över varför vi fortsätter sitta fast i en mönster av ohälsosamma relationer där våra behov inte tillgodoses och där det saknas en hälsosam kontakt. I den här kursen träffas vi under en helg i en liten grupp där vi kommer att varva psykoedukation, utforskande av eget värde, omedvetna scheman, ohjälpsamma övertygelser och överlevnadsstrategier som bidrar att vi upprepar våra relationsmönster. I liten grupp finns möjlighet att dela och få speglingar på våra erfarenheter. Du får kraftfulla verktyg som du hämtar från ditt autentiska jag och som inom vissa teorier benämns som självledarskap. Jag har sett dessa förändringar hända hos klienter och jag ser framemot att hjälpa dig att också nå dit. Insikt och verktyg är hämtade från en rad olika teorier och metoder. Det kommer hjälpa dig att återfå självkänsla, tilltro till din egna förmåga, förstå dina behov och kunna stå upp för dessa samt att stå stark i dina gränser. På lång sikt kommer det att hjälpa dig att hitta frihet och leva ett mer autentiskt liv.  

Du få lära dig om:

Mer information kommer snart.

Kursen riktar sig till:

Mer information kommer snart.

Recensioner

Maria

⭐⭐⭐⭐⭐
"Jag kan varmt rekommendera Åsa på Kabinett! Mjuk, inkännande, kunnig terapeut som på ett fint sätt ställer de rätta frågorna, vägleder till att få ett sammanhang i problematiken och ger utvecklande hemuppgifter."

Monica

⭐⭐⭐⭐⭐
"Åsa är inte BARA en psykoterapeut. Hon är fantastiskt duktig och närvarande. Hon har hjälpt mig flera gånger och INGEN annan terapeut, psykolog eller kurator som jag träffat kommer i närheten av Åsas kompetens. Jag har bl.a fått EMDR hos Åsa och jag säger bara WOW."

Anna

⭐⭐⭐⭐⭐
"Åsa hjälpte mej på fötterna efter en svår separation och bearbeta trauman som hänt i relationen. Har nu fått tillbaka mej själv som person, efter alla år och verktygen för att gå vidare och inse att det inte va mitt fel. Rekommenderar verkligen Åsa! Tack för hjälpen."

Sofie

⭐⭐⭐⭐⭐
"Mina upplevelser av Kabinett är bara bra! Fint bemötande, flexibla tider där jag som klient får välja, bra metoder som gett mig verktyg att kunna hantera och arbeta med mina motgångar/trauman. Jag vill aldrig sluta utvecklas som människa och Åsa hjälper mig bli en starkare person och en bättre, lugnare mamma till min son."

Tobbe

⭐⭐⭐⭐⭐
"Jag har gått till Åsa på kabinette i perioder, både på egen hand och i parterapi. Jag har verkligen uppskattat Åsa som terapeut och upplevt henne som väldigt professionell i sitt arbetssätt. För mig har hon också varit en trygg och tydlig person med både hög empati och mycket kunskap."

Giselle

⭐⭐⭐⭐⭐
"Åsa har en närvaro och otrolig kompetens som skapar trygghet och förtroende. Genom olika verktyg har hon hjälpt mig få insikter och bidragit till en stor utveckling hos mig delvis genom att hantera trauman. Jag rekommenderar varmt en kontakt med Åsa."

Utbildare och legitimerad psykoterapeut

Möt Åsa Jonsson, legitimerad psykoterapeut med över 20 års erfarenhet inom psykiatri, primärvård, beroendevård, företagshälsovård och socialtjänst. Som handledare och lärare i psykoterapi har hon handlett studenter och personalgrupper inom olika områden. Hos Åsa kan du förvänta dig hög standard av forskningsbaserad terapi och en varm och autentisk kontakt för att skapa positiv förändring. Boka en kostnadsfri telefonkonsultation för att diskutera dina behov.

Workshop i Stockholm, Östermalm

Workshopen äger rum på Grevgatan 59 i centrala Stockholm, på Östermalm. 

Viktigt att tänka på inför ditt besök: Om du blir sjuk eller behöver ändra eller avboka din tid, vänligen meddela mig så snart som möjligt. Avbokningar som sker mindre än 24 timmar innan din inbokade tid, eller uteblivna besök, kommer att debiteras

Anmäl ditt intresse för Workshop: Varför kan jag inte släppa taget om dig?

Vanliga frågor och svar

Nedan har vi listat vanliga frågor och svar om workshopen ”Varför kan jag inte släppa taget om dig? Om trauma bondning”. Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Du hittar oss på Grevgatan 59 i centrala Stockholm, på Östermalm.

Vill du veta mer eller boka en tid?

Har du frågor om våra workshops eller vill du boka en tid för terapi? Fyll i formuläret eller ring oss på 070-206 66 35. Vi erbjuder kostnadsfri telefon konsultation där vi går igenom dina behov och ser hur vi kan hjälpa dig.