Är du nyfiken på hur relationer fungerar? Faller du för fel person? Eller är du olycklig i din nuvarande relation och vill hitta sätt att förbättra den på? Det här är alla bra anledningar att öppna upp för nya insikter och färdigheter.

I den här workshopen kommer du att få lära dig mer om vad som händer i våra nära relationer. Vi gör tillsammans en spännande vandring genom beteendevetenskap, hjärnforskning och relationspsykologi.

Vi kommer att integrera kunskap om hur vår hjärna är programmerad för kontakt och för överlevnad och försvar. Hur vår anknytning dvs familjemönster påverkar oss i nära relationer som vuxen. Få insikt i egna anknytningsmönster genom lekfulla metaforer. Förälskelse och långvarig relation samt hur dessa skiljer sig åt. Allt lugna och reglera för kontakt och kommunikation.

Du kommer att få reflektera på egen hand eller tillsammans med den du sitter bredvid, genomföra praktiska övningar och få hopp i att genomföra beteendeförändringar. 

Pris: 1500:-

Datum: 1 feb 9.00 till 16.00 med paus för lunch på egen hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *